Барабан гальмівний автобусів Богдан А 144.5 передня вісь ЛиАЗ

Барабан гальмівний автобусів Богдан А 144.5 передня вісь ЛиАЗ

Каталожний номер: 5256-3501070
Наявність: На складі

Наявні опції

*
Кількість: + -

Застосування: передня вісь ЛиАЗ - 10 отв Ø 25

Гальмівні барабани - дуже важливі частини гальмівної системи

Всі водії знають, наскільки важливі якісні гальма. Без хорошого гальма керувати транспортним засобом дуже небезпечно, як пасажирам безпосередньо самого транспорту, так і іншим учасникам дорожнього руху.

Для забезпечення хорошого гальма в гальмівній системі повинен бути обов'язково встановлений якісний гальмівний барабан. У процесі тертя гальмівних колодок об гальмівний барабан, власне, і проходить сам процес гальмування. Якщо бути точніше: гальмівні колодки розпрямляються і натискають на внутрішню стінку барабана. Найчастіше застосовується задній гальмівний барабан, який стоїть на задній осі автобуса або тролейбуса. Також можуть використовуватися і передні гальмівні барабани.

Якщо у Вас в автобусі або тролейбусі використовується барабанна система гальмування, то потрібний вам гальмівний барабан Ви зможете знайти в нашому інтернет-магазині. Купити гальмівний барабан з доставкою по Україні - ось що Ви можете отримати в нашому магазині. Ви можете самостійно вибрати гальмівний барабан або проконсультуватися у наших менеджерів.

Гальмівні барабани
Марка Богдан

Написати відгук

Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.
Погано           Добре